Mona

I hela mitt liv har jag stått i nära kontakt med det andliga. Jag har aldrig velat placera mig i ett speciellt fack och jag vill inte göra det nu heller.  Men allt eftersom nya kunskaper har kommit mig tillhanda har jag lutat mer och mer åt den wiccanska läran.

Viktiga saker för mig som jag hämtat upp inom wicca:

Jag är ett med naturen!

The Wiccan Rede, allt vad du gör får du tillbaka gånger tre!

Gör vad du vill så länge du inte skadar andra.

Mina specialiteter är i första hand Tarot.

Jag är diplomerad tolkare och har gått tarotkurs hos en dam som kallas för "Ölandstokan" (år 2003). Jag spådde i Tarot även dessförinnan, men efter kursen har jag arbetat mer professionellt med Tarot. Jag har i Sverige sökt efter kurser för inspiration och vidareutveckling, men inte hittat. År 2008 hittade jag ATA, American Tarot Association som jag har upplevt väldigt inspirerande och utvecklande. Och jag har tagit de tre första certifikaten hos dem - CATR, CTR och CPTR www.tarotcertification.org/levels.html. Jag planerar att fortsätta utvecklas med deras hjälp och att, så snart jag har råd, även ta fler certifikat där.

Sedan jag kom i kontakt med ATA har jag också börjat göra readings på Free Tarot Network www.freetarot.us/ och jag är även mentor åt tre elever på FTN och två på ATA.  Jag har i nuläget (april 2012) gjort ca 427 readings på FTN.

Jag är medial sedan barnsben. Mina upplevelser har ofta varit av dramatisk och skrämmande art. Nu har jag tagit upp detta igen och har via olika kurser och mentorer lärt mig vad jag kan ta emot och vad jag, genom att stänga ner mig, kan tacka nej till.

Sedan år 2002 innehar jag mastergraden inom Usui Reiki, men har inte arbetat professionellt med detta. Jag kan dock skicka distansreiki om du vill det. Jag går för närvarande (februari 2010) även kurs i andlig healing.

Jag har även en tidigare varit elev hos en shaman som lärde mig väldigt mycket mer om drömmar och drömmande än vad jag redan visste. Denna shaman följde den icketraditionsbundna shamanismen. Så man kan säga att jag tolkar drömmar dels jungianskt och dels enligt den shamanska metoden.

(Skillnaden mellan traditionsbunden shamanism och icke traditionsbunden shamanism har just med traditioner att göra d.v.s. att den traditionsbundna shamanismen ofta följer gamla invanda/inlärda mönster och är kopplad till stammar, folktraditioner, symboler och symboltolkningar. Där finns ofta även traditioner gällande de fenomen som shamanen upplever, medan den icke traditionsbundna shamanen strävar att komma bortom symboler/traditoner).

För övrigt är jag en helt vanlig person *ler* :) som arbetar med www.solvinden.se.

Det viktigaste jag har gjort i mitt liv är att ha varit tillsammans med, väglett och tagit hand om mina fyra söner. De har lärt mig allt om kärlek som kommer inifrån och är oberoende av yttre omständigheter.
 
Man blir aldrig fullärd i detta ämne, Tarot är en hel vetenskap och jag vet inte hur många böcker jag plöjt i detta ämne. Jag har även skrivit en hel del i ämnet tarothistoria. De texterna kan man hitta på www.paranormal.se - sökord: Tarothistoria

Världsligt så har jag läst psykologi 20 poäng, sociologi 20 poäng och en del språk. Har även på egen hand läst en hel del psykiatri eftersom den mänskliga själen och det mänskliga beteendet fascinerar mig oerhört.

Kram, Mona               

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)