Förstå Svaret

Under bearbetning! Du som kund kan alltid kontakta mig via e-mail ([email protected])

Av ekonomiska skäl kan det bli svårt att svara tillbaka på sms som kommer som respons på det sms som har skickats från vår leverantör.

--------------------------------------------------------------------------------------

Det är viktigt att komma ihåg att Tarot fungerar bäst som vägledning, Framtiden ligger i våra egna händer och vi är aldrig maktlösa. Vi är alltid med och agerar och påverkar. Därför kan vi bara gissa framtiden utifrån de energier som finns runt omkring oss just nu. Nuet är det enda vi har, allting annat är fantasier av olika scenarion, önskade eller oönskade.De mediala bilder jag ibland får upp är av en annan art och ska inte förväxlas med sedvanlig tarottolkning.

Varken jag eller Tarot kan bestämma över ditt liv eller fatta någons beslut, i slutändan måste man själv ta de svåra besluten. Kom ihåg att jag är en kanal, i form av en helt vanlig människa med alla de fel och brister som det kan innebära.

Även om du kanske inte fått höra det du helst vill så vill jag du ska veta att jag har ägnat upp till flera timmars fokus på att få till mig de svar som andevärlden och Tarot vill förmedla till just dig.

Din tolkning är ingen mall, utan speciellt för dig.

 Tänk också på att framtid är föränderlig och påverkbar av våra tankar och handlingar. Att spå framtid eller speciella datum kan också vara vanskligt. Precis som när det gäller vädret så kan vinden vända och saker och ting blir inte riktigt som vi hade trott. Man står aldrig maktlös. Tarot vill ta fram din egen styrka och dina innersta svar för att hjälpa dig att själv ta kontroll över ditt liv och att inte behöva vara beroende av vad andra gör, säger eller tycker.

Tarot och andevärlden förmedlar inte alltid de svar vi helst skulle önska oss. Utan de tar upp det som de anser vara den viktigaste informationen och det som vi just nu behöver höra. Och jag hoppas att, även om du skulle känna att svaren har blivit lite otydliga eller luddiga, kan hitta hjälp och tröst i vad du har fått höra idag.

Du är en fantastisk människa som har ridit ut många stormar och som ändå står här på jorden med alla dina förhoppningar kvar. Det är inte dåligt! Du är värd all kärlek så låt dig inte nöja dig med mindre än så!‎

Eftersom vi är människor och eftersom det skrivna ordet kan vara annorlunda mot det talade så kan det hända att personer missförstår varandra och ordens mening.

Jag erbjuder därför följdfrågor och förtydliganden utan extra kostnad för dig.

Feedback, vare sig den är positiv eller negativ hjälper mig att utvecklas till en bättre tolkare. Så lämna gärna feedback!

Mvh Mona

COPYRIGHT © Solvin

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)