Tolkare

Mona CPTR - Certified Professional Tarot Reader. 

Jag har valt att utbilda mig i kontorversiella kretsar. 

Efter att ha studerat vetenskapliga ämnen och i de studierna upplevt att jag riskerat att tappa min intuition....

Inför allt som empiriskt ska bevisas - och för allt upplevt som söker sin naturliga förklaring - gav jag upp.

För dig som söker mig - 

Jag är inte "bara" utbildad inom Tarotkonsten.

Jag är heller inte "bara" medial. 

Med mig kan du prata om allt.

Livets skola var den bästa.

Jag har studerat psykologi och sociologi på högskolenivå. Det hjälper till. 

Men mest hjälper det mig att veta hur det känns.

mona-hoor.jpg

 

Special:

Drogberoende och medberoende (medberoende är det som anhöriga till drogberoende vanligen drabbas av).

Barn med särskilda behov.

Hantering av myndigheter.

De flesta typer av djur.

Lite mer om Mona:

Jag har förut jobbat på andras linjer och har där skrivit under att jag har 100% tystnadsplikt. Detta gäller givetvis även här. Ifall du hellre pratar engelska eller norska så fungerar det bra för mig.

Mina specialiteter är i första hand Tarot. Jag kan kommunicera med vissa djur, inte alla ger kontakt. Det händer att jag hittar försvunna saker, eller ser omgivningen de befinner sig i.

Jag har kunskaper om färger, örter, kristaller, besvärjelser. Jag ser bilder, oftast i form av symboler, men även personer som kan vara, nu levande eller, ifrån andevärlden. Jag är här för att stötta, hjälpa och uppmuntra, inte för att döma eller lägga några privata värderingar vid läsningarna.

Min önskan om att hjälpa och stötta är den viktigaste biten i mitt val av arbete. Det är inte alltid som jag delar olika samhälleliga hjälpinstansers principer och normer. Jag har erfarenhet av sorgbearbetning. Jag har akademisk utbildning i psykologi och sociologi. Jag har kunskaper och erfarenhet av: Barn med särskilda behov och myndigheters agerande mot enskilda. Jag tror på människans egna vilja och kraft att ta kontroll över sitt liv. Många nöjda kunder har lämnat positiv feedback som du kan läsa om på min hemsida:www.tarotonline.se.

Där kan du också välja att skicka en sms-fråga för endast 39 kr. Eller att ställa en fråga och få svar via mail. Jag är diplomerad tarottolkare och har gått tarotkurs hos en dam som kallas för ”Ölandstokan” (år 2003). Jag spådde i Tarot även dessförinnan, men efter kursen har jag arbetat mer professionellt med Tarot. Jag har i Sverige sökt efter kurser för inspiration och vidareutveckling, men inte hittat. År 2008 hittade jag ATA, American Tarot Association som jag har upplevt väldigt inspirerande och utvecklande. Och jag har tagit de tre första certifikaten hos dem – CATR, CTR och CPTRwww.tarotcertification.org/levels.html. Sedan jag kom i kontakt med ATA har jag också börjat göra readings på Free Tarot Network www.freetarot.us/ och jag har även varit mentor åt tre elever på FTN och två på ATA. Jag har i nuläget (april 2012) gjort ca 500 readings på FTN.

Jag är medial sedan barnsben. Mina upplevelser har ofta varit av dramatisk och skrämmande art. Nu har jag tagit upp detta igen och har via olika kurser och mentorer lärt mig vad jag kan ta emot och vad jag, genom att stänga ner mig, kan tacka nej till. Sedan år 2002 innehar jag mastergraden inom Usui Reiki, men har inte arbetat professionellt med detta. Jag kan dock skicka distansreiki om du vill det. I februari 2012 gick jag även en kurs i andlig healing.

Jag har även en tidigare varit elev hos en shaman som lärde mig väldigt mycket mer om drömmar och drömmande än vad jag redan visste. Denna shaman följde den icketraditionsbundna shamanismen. Så man kan säga att jag tolkar drömmar dels jungianskt och dels enligt den shamanska metoden.

Det viktigaste jag har gjort i mitt liv är att ha varit tillsammans med, på bästa sätt ha försökt vägleda, och tagit hand om mina fyra söner. De har lärt mig allt om kärlek som kommer inifrån och är oberoende av yttre omständigheter. Man blir aldrig fullärd i detta ämne, Tarot är en hel vetenskap och jag vet inte hur många böcker jag plöjt i detta ämne. Jag har även skrivit en hel del i ämnet tarothistoria. De texterna kan man hitta på www.paranormal.se med sökord: Tarothistoria.

Mina specialiteter: Andekontakter, Automatskrift, Besvärjelser, Borttappade saker, Coachning, Drömtydning, Försvunna djur, Healing, Kraftdjur, Magi, Medium, Runor, Tarot, Tidigare liv/regression, Örtlära.

 

Min blogg om sorg och återhämtning

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)