Sms | Tarot Online Spådom

Sms

Det här händer när du betalar för sms till min leverantör:

När din betalning har godkänts av leverantören så får du ett mobilnummer dit du kan skicka ditt sms och utveckla din fråga. Jag frågar efter födelseår och förnamn för att kunna tona in mig på rätt individ. Men ju mer information du ger mig, desto tydligare kommer ditt svar att bli. Ditt svar levereras från min leverantörs nummer 72672.

Viktigt!

Du kan smsa tillbaka till det mobilnummer du skickade frågan till. Jag kommer att läsa ditt sms, men kan inte svara från det numret då det saknar eget abonnemang. Enklast ställer du dina frågor via e-mail eller det kontaktförmulär som du hittar på denna sida. Svaret på din fråga kan, beroende på frågans och svarets karaktär, innehålla upp till ca sex sms. Du kommer att ha en personlig kontakt med tolkare som förtydligar svaret om du inte skulle förstå eller kunna ta till dig svaret. Läs gärna igenom övrig information på denna sida för hjälp med att ställa frågor på rätt sätt så att Tarot kan ge dig de bästa svaren.

Dessa tjänster kan givetvis också betalas via payson eller plusgiro.

Leveranstiden är max 48 timmar. Vår strävan är att svara omgående.

Skicka önskad text till nr: 72672 så får du instruktioner om hur du går tillväga.

Ja eller nej? Följs av kortare vägledning.

Sms:a Tarot ja nej till nummer 72672. Pris 39 kr.

Sms:a Tarot två frågor. Pris 175 kr.

Sms:a Tarot en fråga. Pris 99 kr.   

                                          

 

Från och med den 1:a februari 2013 kommer betalningar vid SMS-köp inte längre hanteras av din operatör utan istället av operatörernas (Telia, Tele2, Telenor och Tre) gemensamma betalningstjänst WyWallet.

 

Det är en tjänst som teleoperatörerna tillhandahåller för att tillgodose kraven i de två lagar som träder i full kraft den 1 februari - Betaltjänstlagen samt Lagen om elektroniska pengar. Lagarna kräver en ökad säkerhet och registrering för att handla med mobilen.


För att fortsätta göra SMS-köp behöver du vara registrerad hos WyWallet. Skicka WW till 71798. Läs mer på www.wywallet.se

Kontakta mig om du vill förbli helt anonym.

 

Väl möKöp nu

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)